Kerstgala havo/vwo: 19 december

5 december 2019

Op donderdag 19 december vindt het jaarlijkse kerstgala voor alle leerlingen uit klas 1 t/m 6 havo/vwo plaats. Het kerstgala zal starten om 19:30 uur en duren tot 23:30 uur. De voorbereidingen door de feestcommissie zijn in volle gang! Kaartjes kosten per persoon 5 euro en per twee personen 4 euro per persoon! Je krijgt dus 2 euro korting als je met zijn tweeën een kaartje koopt! Kerstgala havo/vwo 2019

Thema: Klassiek gala!

Het thema van dit kerstfeest is een klassiek gala! Misschien een beetje traditioneel, maar de leerlingen hebben via een poll het meest gestemd op dit thema. Dus.... trek je pak, lakschoenen en galajurk uit de kast en kom genieten van de gezelligheid onder het genot van muziek en versnaperingen.

Kom volgens de dresscode en verdien een extra consumptie

Om er met elkaar een succesvol feest van te maken wil de feestcommissie je uitdagen je te kleden naar het thema. Heb je je best gedaan om je te kleden naar het thema, dan verdien je 1 consumptie gratis!

Het kerstgala wordt georganiseerd voor en door leerlingen. De feestcommissie zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Hou je niet van dansen? Er zijn ook andere activiteiten om er met elkaar een gezellige avond van te maken.

Samen met de personen in het 'glazen Mink-huis' is de feestcommissie weer klaar om een echt knalfuif te organiseren! Het is ook mogelijk tijdens het kerstgala je bijdrage aan het goede doel te leveren.