Informatieavond Bijspijkertraject Lyceo havo/vwo en vmbo

15 februari 2021

Op het Minkema College bieden we het Lyceo Bijspijkertraject. Voor leerlingen die deelnemen aan dit traject en hun ouders worden er  informatieavonden georganiseerd. Op woensdagavond 17 februari voor leerlingen en ouders van de havo/vwo-locatie en op dinsdag 2 maart voor leerlingen en ouders van onze vmbo-locatie.  Voor een periode van zes weken volgen de leerlingen twee keer per week huiswerkbegeleiding op school. Deze huiswerkbegeleiding wordt georganiseerd en uitgevoerd door Lyceo.  Lyceo

Informatieavond

Voor de leerlingen die deelnemen en hun ouder(s)/verzorger(s) organiseren we een online informatieavond. Tijdens deze avond maak je kennis met Lyceo en stellen we jou en je ouders/verzorgers op de hoogte van hoe de begeleiding verloopt. Deze online informatieavond vindt plaats op:

  • havo/vwo: woensdag 17 februari van 19.00 - 19.45 uur
  • vmbo: dinsdag 2 maart van 19.00 - 19.45 uur (ouders ontvangen binnenkort de uitnodigingsmail)

 

Jullie kunnen deelnemen via Google Meet. De link naar de Meet staat in de uitnodigingsmail.

Het team van Lyceo

Lyceo’s ervaren vestigingscoördinator Christa von Reth organiseert dit Bijspijkertraject. Zij is tijdens de begeleiding het vaste aanspreekpunt voor jou, je ouders/verzorgers en de school. De coördinator wordt ondersteund door een team van enthousiaste en deskundige student-begeleiders.