Goede doelendag havo/vwo op 21 december

19 december 2018

Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Goede doelendag op onze havo/vwo-locatie. Op vrijdag 21 december zijn er de hele ochtend bijzondere activiteiten op de Minkemalaan waaraan de leerlingen tegen betaling kunnen deelnemen. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de wedstrijd 'pan schuiven, een brief schrijven voor Amnesty, Origami kerststerren vouwen of meedoen aan een klaverjastoernooi. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden. Goede doelendag

Obstacle run

Voor de onderbouw is er een Obstacle run gebouwd door de Scouting Woerden. Elke klas gaat de uitdaging aan om de Obstacle run zo goed mogelijk tot een goed einde te brengen. Daarbij moet regelmatig behoorlijk goed worden samengewerkt! De leerlingen hebben sponsors gezocht die een vast bedrag doneren als de Obstacle run wordt volbracht.

Wereldkampioenen freestyle voetbal

Wereldkampioen ‘panna voetbal’ Jeand Doest (Easy Man) en tweevoudig wereldkampioen ‘ground moves’ Nasser El Jackson komen op bezoek om de leerlingen een clinic te geven waarna zij de kampioenen mogen uitdagen voor een 1 op 1 battle.