Girls Win Club voor 2vwo

16 december 2022

Ben je een meisje, zit je in 2vwo  en vind je wiskunde, natuurkunde en informatica interessant? Dan is de Girls Club WIN misschien wel iets voor jou! In vwo 2 ga je twee middagen en in vwo 3 ga je drie middagen zelfstandig naar de Universiteit Utrecht. Je maakt daar kennis met (vrouwelijke) wetenschappers en studentes van wiskunde, informatica en natuurkunde. Girls Club Win

Elke middag is weer anders: je gaat aan de slag met experimenten of je gaat bijvoorbeeld programmeren. Je krijgt de kans om rond te kijken op plekken van de universiteit waar leerlingen normaal gesproken niet komen. Je leert met de Girls Club WIN 23 andere meiden kennen die net zoals jij enthousiast zijn over wiskunde, informatica en natuurkunde! Samen volg je het programma van de Girls Club WIN, leer je elkaar beter kennen en ontdek je samen de universiteit. De eerste middag zal zijn op 13 april.

Je hoeft geen hoge cijfers te hebben, maar je moet wel gemotiveerd zijn om deel te nemen. Geef je uiterlijk donderdag 12 januari op door een mail naar talentcoordinator@minkema.nl te sturen met daarin je naam, klas en korte motivatie.