Fotowedstrijd leerlingen

6 november 2018

De maand van de media (Media Madness) is de start van een fotowedstrijd. Welke bijzondere invulling weet jij te geven aan de thema’s van onze jubileummaanden?  Elke maand wordt een winnaar uitgekozen. Alle winnende foto's worden getoond tijdens de eindexpositie in september 2019! Dus pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema. Fotowedstrijd

Doe mee!

Maak een foto passend bij het thema van deze maand en mail deze uiterlijk 20 november naar de jury. Zet in de mail duidelijk: je naam, klas, leerlingnummer en eventueel een toelichting op je foto. De jury beoordeelt alle ingezonden foto's en kiest de winnaar. Daarnaast is er ook elke maand een publiekswinnaar doordat onze volgers op Instagram en Facebook hun favoriet mogen kiezen!  Je kunt elke maand opnieuw meedoen. 

Spelregels

  • Je bent leerling van het Minkema College en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
  • De foto moet een invulling zijn van het maandthema van ons jubileumjaar. Dus in november Media, in december Ondernemen, etc. Op welke manier je dat doet, mag je helemaal zelf weten!
  • Als er personen op je foto staan, zorg dan wel dat je hun toestemming hebt. 
  • De foto mag je maken met een camera, maar ook gewoon met je mobiel. Als je er maar voor zorgt dat de foto van voldoende kwaliteit (resolutie/pixels) is.
  • Door mee te doen aan de fotowedstrijd geef je automatisch toestemming om jouw foto met jouw voornaam te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijv. plaatsen op de website van het Minkema College en zijn social media kanalen).