Extra informatie Open Lesmiddag 4 november

2 november 2020

Op woensdag 4 november is de Open Lesmiddag van het Minkema College. We hebben er erg veel zin in en kijken uit naar jouw komst! Hieronder nog even de belangrijke informatie op een rij. Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover ook een mail ontvangen (check daarvoor ook even je spambox...) Open Lesmiddag

Print jouw inschrijving

Je hebt na jouw inschrijving een mail ontvangen met daarin de twee lessen die je hebt gekozen. We willen je vragen deze mail te printen en mee te nemen naar de Open Lesmiddag. Je kunt ook een foto maken van deze mail op je telefoon of de twee lessen even op een briefje schrijven. Dat maakt het makkelijk om bij binnenkomst het juiste groepje op te zoeken. Het is wel belangrijk dat je de goede volgorde noteert: ronde 1 en ronde 2.

Mocht je deze mail niet meer kunnen vinden, stuur dan een bericht naar k.elbertsen@minkema.nl (voor havo/vwo) of r.immerzeel@minkema.nl (voor vmbo, mavo/havo).

Kom naar de juiste locatie!

We verwelkomen je graag om 14:15 uur in de aula van onze school. Zorg dat je op tijd bent, maar kom ook niet te vroeg! Het programma start om 14:30.

  • Voor havo/vwo is het adres voor de Open Lesmiddag: Minkemalaan 1 in Woerden.
  • Voor vmbo, mavo/havo is het adres voor de Open Lesmiddag: Steinhagenseweg 3a in Woerden.

Kom op de fiets!

Het zou fijn zijn als je op de fiets of lopend naar onze school komt. Lukt dit niet en moet je ouder/verzorger je brengen, dan is het belangrijk dat die je uitsluitend even afzet bij school. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we dit jaar helaas geen volwassenen ontvangen in de school of op het schoolplein. Ook als je wordt opgehaald, is het de bedoeling dat je ouder bij/in de auto op jou wacht.

Coronaregels

Zoals je weet, gelden er overal in Nederland extra maatregelen vanwege het coronavirus. Dus ook op het Minkema College zijn er coronaregels, waaronder je handen wassen. Bij de ingang heten leerlingen van onze school (te herkennen aan een Minkema t-shirt) je welkom en zorgen ervoor dat jij je handen kunt ontsmetten. LET OP: bij verkoudheidsklachten kun je helaas niet deelnemen aan de Open Lesmiddag.

 

Alvast bedankt voor je begrip en medewerking en veel plezier gewenst in de voorbeeldlessen!