Draag je steentje bij tegen eenzaamheid

29 maart 2021

Veel ‘gewone’ stageplekken zijn nu helaas niet beschikbaar voor jongeren. Denk aan de ijsbaan, de Woerdense vakantieweek, koningsdag, plekken bij evenementen als de triathlon. Jongeren die zich in willen zetten, hebben meer moeite om een stageplek te vinden. Maar we weten dat jongeren zich wél betrokken voelen bij hun gemeente en iets willen betekenen voor anderen! Draag daarom jouw steentje bij aan dit bijzondere MaS-project en meld je aan!

Met dit alternatieve MaS-project (Maatschappelijk stage) richten we ons op eenzaamheid omdat dat een groter wordend probleem is dat versterkt is door corona. Veel mensen zijn bang om de straat op te gaan en zien bijna niemand meer. Dit speelt onder ouderen, maar ook onder kinderen met een beperking of statushouders.

Meld je aan!

Hart voor Woerden, de gemeente Woerden, het Kalsbeek College en het Minkema College roepen jou op om met ideeën te komen om jouw steentje bij te dragen tegen eenzaamheid. Een kaartje sturen, een coronaproof event organiseren of ..... Bedenk iets en kom in actie!

 

 

Bekijk het filmpje