Doe mee: Boksclinics of Urban Dance voor havo/vwo!

3 november 2021

Ben je toe aan iets anders dan achter je boeken te zitten? Heb jij zin om in actie te komen? Geef je op voor boksen of Urban Dance! Er wordt een blok van 5 lessen aangeboden van maandag 15 november t/m 13 december.  Boksclinic

Boksen

Heb jij een onrustig gevoel? Altijd al een vechtsport willen doen? Wil je aan de slag? Heb jij zin om weer eens in contact te komen met wat andere leerlingen (niet alleen fysiek)? 

Dit is je kans! 

We gaan aan de slag met de diverse technieken die je bij boksen nodig hebt in de aanval maar ook zeker in de verdediging. Het verplaatsen in de ring is natuurlijk heel belangrijk. Om dit allemaal vol te houden gaan we aan de slag met alle kenmerken van conditie (kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen). Dus een totale body workout. 

Er is natuurlijk ook een mentale kant waar we mee aan de slag gaan zoals het doorzetten als iets moeilijk wordt, je eigen (en andermans) grenzen verkennen en respecteren en werken aan het zelfvertrouwen. Kortom: boksen is veel meer dan slopen en wij laten jullie dat graag ervaren.

Urban Dance

In de lessen urban dance krijg je op niveau (intermediate) choreografieën aangeleerd van mw. Almekinders. We hebben aandacht voor opwarmen, stretchen en het opbouwen van een choreografie. Iedereen is welkom van jaar 1 t/m 6. Samen maken we er energieke lessen van!

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op vóór vrijdag 12 november door een mailtje te sturen naar r.sluijsmans@minkema.nl voor boksen of l.almekinders@minkema.nl voor Urban Dance. Je schrijft je in voor één blok van 5 lessen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na dit blok kijken we opnieuw naar het animo en de mogelijkheden om een nieuw blok te starten in januari.

Waar en wanneer?

Maandagmiddag

Boksen: 16.10 u - 17.00 u lokaal 253

Urban Dance: 15.00 -16.00 u lokaal 131

 

Hopelijk tot dan!