Diploma-uitreikingen 2022

20 juni 2022

Op vrijdag 1 juli weten we welke leerlingen na tijdvak 2 geslaagd zijn. We verwachten de leerlingen hier rond 10.00 uur over te informeren. Die middag vind dat meteen de eerste diploma-uitreiking plaats voor de geslaagde vwo-leerlingen. Op 4 juli mogen de havo-leerlingen hun diploma in ontvangst nemen en op 5 juli de geslaagde vmbo-leerlingen! Diploma-uitreiking

Programma vwo (atheneum & gymnasium) en havo

Op vrijdag 1 juli zijn onze geslaagde gymnasiumleerlingen van harte welkom om 13.30 uur en vervolgens onze atheneumleerlingen om 16.00 uur. Op maandag 4 juli ontvangen de havoleerlingen om 14.30 uur hun diploma. 

De opzet dit jaar is anders dan de voorgaande jaren: we starten met een plenair deel in de aula waarna de leerlingen, ouders en mentoren zich over diverse lokalen verdelen, daar worden alle leerlingen persoonlijk toegesproken door hun mentor. We sluiten af met een gezamenlijke borrel, voor de gymnasiasten zal dat in één van de vides gebeuren, voor atheneum en havo is de borrel in de aula gepland. 

Programma vmbo (basis, kader en mavo)

Graag nodigen we je uit voor een feestelijke diploma-uitreiking op dinsdag 5 juli 2022. De verschillende opleidingen hebben we als volgt ingedeeld:

  • Basis Kader: inloop vanaf 16.45 uur, start programma 17.00 uur in de kantine
  • Mavo: inloop vanaf 19.15 uur, start programma 19.30 uur in de kantine

Na het centrale gedeelte in de kantine worden de diploma’s per klas uitgereikt in aanwezigheid van je eigen mentor en mentorklas.

Per geslaagde leerling vragen we je maximaal drie gasten mee te nemen. Mocht je graag meer mensen mee willen nemen, dan kun je dat met je mentor overleggen. Dit in verband met de beschikbare ruimte. De auto kan op de parkeerplaats geparkeerd worden.

Wij hebben er zin in, tot dan!