Diploma-uitreiking havo en vwo op 26 en 29 juni

25 juni 2020

Op vrijdag 26 juni ontvangen onze vwo-leerlingen hun diploma en op maandag 29 juni de havo-leerlingen. Een feestelijk moment! Diploma-uitreiking

Alle geslaagden zijn van harte welkom om de dag van de diploma-uitreiking samen met 2 genodigden naar deze bijzondere bijeenkomst te komen aan de Minkemalaan. We vragen je om in feestelijke kleding te komen. We kunnen ons voorstellen dat velen van jullie al een gala-outfit hadden aangeschaft, en uiteraard ben je meer dan welkom om die outfit op deze bijzondere dag te dragen.

In verband met het grote aantal leerlingen dat dit jaar examen heeft gedaan is de diploma-uitreiking zowel voor vwo als havo verdeeld in shifts van zeven of acht leerlingen. De eerste groep ontvangen we omstreeks 14.15 uur( havo)/14.30 uur (vwo), de laatste omstreeks 17.30 uur.  Per groep neemt het geheel, van aankomst t/m de ondertekening van het diploma, ongeveer een uur in beslag. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

 

In verband met de corona-maatregelen die nog steeds van kracht zijn, hebben we de feestelijkheden moeten aanpassen. Tijdens de gehele diploma-uitreiking houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen en vragen we alle gasten hetzelfde te doen. Om die reden kunnen we dan ook maximaal twee gasten per examenkandidaat toelaten.