Diploma-uitreiking

27 mei 2021

Het traditionele gala zoals we dat normaal gesproken organiseren in mei/juni heeft helaas niet door kunnen gaan. Maar…..we laten hoe dan ook het behalen van het diploma door onze leerlingen niet onopgemerkt voorbijgaan! Jullie hebben een zeer bijzonder examenjaar achter de rug, wat niet altijd even gemakkelijk was met de coronabeperkingen en de lockdownperiodes. Jullie verdienen het dan ook om in het zonnetje te worden gezet en beloond te worden voor deze extra bijzondere prestatie! Diploma

Diploma-uitreiking havo & vwo

Op vrijdag 2 juli vindt de diploma-uitreiking plaats voor het vwo en de geslaagde havo-leerlingen krijgen hun diploma uitgereikt op maandag 5 juli. Voor leerlingen die in het derde tijdvak nog examens moeten maken is er een uitreiking op donderdag 15 juli. Op welke manier we de diploma-uitreiking kunnen vormgeven wordt op dit moment uitgewerkt.

Diploma-uitreiking vmbo, mavo/havo

De diploma-uitreikingen vinden dit jaar, vanwege Covid-19, net als vorig jaar plaats in klassenverband.

Op 12 en 13 juli worden de leerlingen van onze examenklassen verwacht in de gymzaal, kantine of de MakerSpace. Leerlingen mogen maximaal 2 gasten meenemen. Een officiële uitnodiging volgt later. 

We willen van de diploma-uitreiking een feestelijk moment maken, daarom is er een officiële fotograaf bij en worden jullie op de foto gezet met de gasten die je meeneemt. We verwachten jullie in een prachtige outfit!

Jouw mentor, docenten en afdelingsleiders gaan er samen met de OOP'ers en de ouders van de ouderraad alles aan doen om het een feestelijk moment te laten worden. Een moment om nooit te vergeten!

We vragen jullie om de volgende momenten alvast in de agenda te zetten:

12 juli 2021

Diploma-uitreiking in de kantine Diploma-uitreiking in de MakerSpace Diploma-uitreiking in de sporthal
15.30 uur klas B4b  15.30 uur klas B4a 15.30 uur klas M4b
19.00 uur klas K4a   19.00 uur klas M4a

 

13 juli 2021

Diploma-uitreiking in de kantine Diploma-uitreiking in de sporthal
15.30 uur klas K4b 15.30 uur klas M4c
19.00 uur klas K4c 19.00 uur klas M4d