De HALL nieuwe cateraar Minkema College

6 januari 2021

Met ingang van het nieuwe kalenderjaar is de HALL de nieuwe cateraar van het Minkema College in Woerden. De HALL is geen onbekende in de regio. Al jaren verzorgen zij de catering in het Intechnium gebouw en ontvangen zij dagelijks meer dan 600 gasten. Door in gesprek te gaan met leerlingen en met een klankbordgroep binnen de school wordt het aanbod vernieuwd en zorgt de HALL ervoor dat de catering verantwoord én gezond blijft. De HALL

Eigenaar Frans van Hall: “Als Woerdense onderneming voelen wij ons sterk verbonden met de scholen in Woerden. Veel van onze medewerkers hebben zelf ooit als leerling op één van de scholen gezeten. Net als het Minkema College staan we middenin de samenleving. Samen brengen we de visie op gezonde voeding verder en leerlingen en docenten zullen hiervan profiteren. Van halal tot vega en van een lekkere snack voor iedereen tot een lekker broodje voor iemand met een voedselintolerantie of -allergie. Samen met de school en de Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum zorgen we dat het verantwoord en vooral lekker wordt.”

De HALL gaat de catering verzorgen op beide locaties van het Minkema College. Dagelijks maken ruim 2.500 leerlingen en 300 medewerkers gebruik van deze cateringmogelijkheid. Nu er een lockdown geldt, zijn er uiteraard veel minder mensen aanwezig in school, maar dat geeft de nieuwe cateraar mooi de gelegenheid om wegwijs te worden in de keukens en vernieuwingen voor te bereiden. 

“We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en zijn erg enthousiast over de insteek van de HALL om leerlingen en medewerkers te betrekken bij het aanbod. Er wordt daarnaast ook gesproken over nieuwe bestelmethodes via bijvoorbeeld een app. Dat past helemaal bij onze school en onze leerlingen”, aldus Kathelijn Simonis, adviseur Facilitair van het Minkema College.