Burgemeester opent kunstexpositie examenleerlingen havo/vwo

24 juni 2019

Op donderdag 27 juni om 19.00 uur opent burgemeester Molkenboer de kunstexpositie van onze eindexamenleerlingen havo en vwo.  In de Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat staat of hangt van elke leerling één kunstwerk. De leerlingen hebben zelf meegewerkt aan de voorbereidingen en het inrichten van de expositie en zijn uiteraard aanwezig bij de officiële opening. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn! kunstexpositie examen

"De diversiteit laat zien hoe ieder op eigen wijze met de thema’s aan de slag is gegaan." (mevr. Laura Prins en mevr. Eveline van Dorst, docenten kunst)

 

Praktische informatie

  • Datum: de expositie is te zien van vrijdag 28 juni tot en met zaterdag 6 juli 2019. De officiële opening is op donderdag 27 juni om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
  • Locatie: de Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat, Leidsestraatweg 36, 3443 BV  Woerden
  • Openingstijden: vrij- en zaterdag van 10-17 uur en op telefonische afspraak via galeriehoudster Mariëtte van Slagmaat, tel 06 4872 9544. Tijdens de reguliere openingstijden zijn leerlingen als suppoost aanwezig om uw vragen te beantwoorden.