Brugklasfeest Halloween vmbo

9 oktober 2018

In de week voor de herfstvakantie is er voor de brugklasleerlingen van Stein een feest! Halloweenfeest

Dit  feest is exclusief bedoeld voor alle leerlingen die op  Stein in de brugklas zitten. Samen met de mentoren en docenten uit het brugjaarteam willen we op een feestelijke manier verder gaan met de kennismaking met elkaar. Daarvoor hebben we DJ Dave uitgenodigd, een oud-leerling van onze school die op een fantastische manier onze schoolfeesten muzikaal  naar een hoger niveau tilt. Wij zijn dan ook trots op hem en blij dat hij weer beschikbaar is!

Het thema van het feest is: Halloween

Datum: donderdag 18 oktober

Tijd: 19.30 tot 22.00 (vrijdag 19 oktober valt het 1e lesuur uit voor de brugklassen)

In de mentorlessen zal er aandacht zijn voor de invulling van deze avond. Leerlingen en docenten worden zoveel mogelijk verkleed verwacht. De leerlingen mogen naar binnen tussen 19.30 en 19.45, vanaf 22.00 mogen leerlingen naar huis. Indien een leerling eerder opgehaald moet worden, gaat dat in overleg met de mentor.

Juist op een avond als deze leer je elkaar weer op een andere manier kennen en maak je nieuwe vrienden. Vorige jaren hebben we  leuke feesten gehad met elkaar en was de opkomst erg groot. Ook dit jaar hopen we weer op heel veel brugklasleerlingen. Wij hebben er zin in!