Boeken bestellen 2022-2023

23 juni 2022

Wat moet je doen om volgend schooljaar met de goede boeken in de klas te zitten? We hebben even alles helder voor je op een rijtje gezet! Boeken

Bestellen kan vanaf 1 juli a.s. Als je vóór 22 juli 2022 bestelt, worden de boeken voor de eerste schooldag geleverd. Van bestellingen die later binnenkomen kan niet worden gegarandeerd dat levering plaatsvindt vóór de eerste schooldag.

  • Het Minkema College werkt voor het leermiddelenpakket samen met de leverancier OsingaDeJong.
  • Nieuwe leerlingen/ouders bestellen zélf het leermiddelenpakket voor het volgende schooljaar op de bestelsite www.mijnleermiddelen.nl. Leerlingen/ouders die vorig jaar ook hun leermiddelenpakket bij OsingadeJong hebben besteld, kunnen inloggen via de ELO op hun eigen omgeving bij OsingadeJong. Alle gezinnen ontvangen hierover een e-mail met aanvullende informatie.
  • Het verplichte (door de school betaalde) deel staat vast en je hoeft, indien van toepassing, alleen keuzevakken te kiezen.
  • We adviseren iedereen om het boekenpakket te bestellen vóórdat ze op vakantie gaan.
  • Als de betaling niet gelukt is, wordt het boekenpakket wel in behandeling genomen en wordt er met je ouders contact opgenomen over de betaling door OsingaDeJong. Bij betalingsproblemen kunnen jouw ouders contact opnemen met de school via het mailadres: leermiddelen@minkema.nl
  • Aan het eind van de zomervakantie kan iedere leerling de bezorging van het boekenpakket thuis verwachten.

 

Om te bestellen heb je het volgende nodig:

  • de schoolcode (ontvang je van school)
  • leerlingnummer van de leerling (ontvang je van school)

Instructie account aanmaken op Mijnleermiddelen

Je dient het account aan te maken met de schoolcode en het leerlingnummer. De schoolcode hebben jouw ouders per e-mail ontvangen.

Instructie bestellen leermiddelen

Op www.mijnleermiddelen.nl vind je de stappen die nodig zijn om de leermiddelen te bestellen. Ook hiervoor is een instructiefilmpje beschikbaar: