Werken bij het Minkema

Medewerkers zijn het kapitaal van een school. Het Minkema College wil voor zijn medewerkers een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving zijn. Heb jij interesse in een baan op onze school? Bekijk dan eens de verschillende vacatures die open staan. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vacatures via Meesterbaan

Lid/Beoogd voorzitter College van Bestuur

 

De werving- en selectieprocedure is in handen van Wesselo & Partners. Wanneer u belangstelling voor deze functie heeft, nodigen wij u uit te solliciteren via Wesselo & Partners.

Vrijwilliger mediatheek Minkemalaan

Wij zoeken voor de mediatheek nieuwe vrijwilligers. De mediatheek wordt druk bezocht door diverse leerlingen en vrijwilligers zijn onmisbare hulpkrachten in de mediatheek.

Werkzaamheden van de vrijwilliger in de mediatheek zijn:

  • Innemen en uitlenen van de boeken
  • Begeleiden van leerlingen in hun werkzaamheden
  • Zorgen voor een prettige werksfeer binnen de mediatheek

Wat bieden wij?

  • Een plezierige werksfeer en een werkomgeving waar je betrokken bent bij de school, leerlingen en docenten

Heeft u interesse?

Voor vragen of om een afspraak te maken om eens langs te komen, kun je bellen met Anita van de Staaij of Ines Stassen, telefoon: 0348-484122. Een e-mail sturen kan ook: emailmediatheekmink@minkema.nl.

Begeleiding nieuwe medewerkers

Een sterk punt van onze school is de begeleiding die medewerkers krijgen in het eerste jaar van hun (tijdelijke) aanstelling. Voor ons is het begeleiden van nieuwe mensen onderdeel van goed personeelsbeleid. Alle nieuwe docenten worden begeleid, ongeacht hoeveel werkervaring ze hebben en of ze een bevoegdheid hebben. Iedereen moet immers zijn weg vinden in het lesgeven op een nieuwe school. Ook mensen die in de loop van het schooljaar iemand komen vervangen, krijgen een begeleider. Daarnaast zijn er voor nieuwe collega’s bijeenkomsten waarin ze ervaringen kunnen uitwisselen en waarin verschillende thema’s voorbij komen: van orde houden tot gesprekken met leerlingen en ouders.