Minkema College | Home

VoorwoordInmiddels is de herfstvakantie alweer even geleden en maken de hoge temperaturen plaats voor echt herfstweer. Tevens is de eerste schoolexamenweek achter de rug en het eerste rapport bijna klaar om te bespreken met docenten, leerlingen en ouders.

Lees hier meer >>


PersoneelsmutatiesMet ingang van 1 november heeft de heer Van der Wey, verzorging, een volledige baan aanvaard bij zijn andere werkgever. De lessen worden met ingang van volgende week overgenomen door mw. Timmerman. Wij heten haar van harte welkom. 

Lees hier meer >>


OudergesprekkenOp donderdag 7 december  en dinsdag 12 december vinden er oudergesprekken plaats met de mentor. Hiervoor kunt u zich binnenkort inschrijven in Magister.

Lees hier meer >>


SinterklaasvieringOp vrijdagmiddag 1 december vieren de brugklassen het Sinterklaasfeest met hun mentor en de mentorklas. De middaguren zijn daarvoor gereserveerd, afhankelijk van het lesrooster van uw kind. De mentoren vieren het ieder op hun eigen manier, passend bij de wensen van de klas.

Lees hier meer >>


Drie mooie techniekdagen!Begin november is de negende editie van de Techniek Driedaagse gehouden! Op dinsdag 7 november vond de opening plaats. Meer dan 2400 leerlingen van 53 basisscholen (en hun ouders) uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeenten Woerden, Oudewater, Montfoort en Bodegraven maakten kennis met techniek in de breedste zin van het woord. We zijn te gast geweest bij Elmar in Montfoort. Techniekcollega’s en techniekleerlingen uit klas 3 Mobiliteit & Transport leverden zo een goede bijdrage om deze week tot een succes te maken.

Lees hier meer >>


Van het examensecretariaatWe hebben de eerste SE periode alweer achter de rug. U ontvangt rond 17 november het PTA overzicht met de behaalde SE-cijfers. Daarnaast ontvangt u een brief met daarin vermeld de wijze waarop de leerlingen zich kunnen opgeven voor een herkansing. De herkansingen zijn gepland op donderdag 30 november voor de basis en kader beroepsgerichte leerweg en

Lees hier meer >>