Minkema College | Home

Voorwoord directieNa de voorjaarsvakantie, met zelfs winterse taferelen, lijkt de lente nu toch echt aan te breken. Over het algemeen vliegen de maanden tot de zomervakantie zo voorbij. Neemt niet weg dat de komende maanden erg belangrijk zijn.

Lees hier meer >>


OudergesprekkenOp dinsdag 3 april en donderdag 5 april vinden er wederom oudergesprekken plaats voor klas 1 t/m 4 met de mentor, waarbij de aanwezigheid van uw kind ook op prijs wordt gesteld.

Lees hier meer >>


OudertevredenheidOmdat uw mening als ouder voor de school belangrijk is, vragen wij uw medewerking voor een onderzoek naar oudertevredenheid. U bent hierover al per brief geïnformeerd.

Lees hier meer >>


Open DagenDit schooljaar hebben we 3 momenten gehad waarop de school open was voor bezoekers: in november, januari en februari hebben heel veel ouders en potentiele nieuwe leerlingen onze school bezocht. Op woensdag 31 januari bezochten groep 8 leerlingen onze open lessen.

Lees hier meer >>


Oudergeleding MRIn het afgelopen half jaar zijn er verschillende zaken besproken in de Deelraad van Stein, de MR van het Minkema College en met de Raad van Toezicht. 

Lees hier meer >>


Minkema Boulevard 2018Het is al bijna weer zover: de Minkema Boulevard! Al een aantal maanden zijn onze gedreven leerlingen en docenten keihard aan het werk om weer een fantastische voorstelling neer te zetten. School is meer dan alleen leren en huiswerk, dat laten onze leerlingen zeker zien, ook dit jaar.

Lees hier meer >>