Minkema College | Home

Brugklasfeest Halloween

Door Gerdine Jongeneel

In de week voor de herfstvakantie is er  voor onze brugklasleerlingen een feest!

Dit  feest is exclusief bedoeld voor alle leerlingen die op Stein in de brugklas zitten. Samen met de mentoren en docenten uit het brugjaarteam willen we op een feestelijke manier verder gaan met de kennismaking met elkaar. Daarvoor hebben we DJ Dave uitgenodigd, een oud-leerling van onze school die op een fantastische manier onze schoolfeesten muzikaal  naar een hoger niveau tilt. Wij zijn dan ook trots op hem en blij dat hij beschikbaar is! Ook twee van onze mentorassistenten mogen hun DJ kunsten showen en er zal een vlog worden gemaakt van dit feest door 2 tweedejaars leerlingen.

Het thema van het feest is: Halloween

Datum: donderdag 12 oktober

Tijd: 19.30 tot 22.00 (vrijdag 13 oktober valt het 1e lesuur uit voor de brugklassen)

In de mentorlessen zal er aandacht zijn voor de invulling van deze avond. Leerlingen en docenten worden zoveel mogelijk verkleed verwacht. De leerlingen mogen naar binnen tussen 19.30 en 19.45, vanaf 22.00 mogen leerlingen naar huis. Indien een leerling eerder opgehaald moet worden, gaat dat in overleg met de mentor.

Juist op een avond als deze leer je elkaar weer op een andere manier kennen en maak je nieuwe vrienden. Vorige jaren hebben we  leuke feesten gehad met elkaar en was de opkomst erg groot. Ook dit jaar hopen we weer op heel veel brugklasleerlingen. Wij hebben er zin in!

poster 2017