Minkema College | Home

Ingrijpende verbouwing SteinDeze zomer wordt een start gemaakt met een grootscheepse verbouwing van de Steinhagenseweg. De ingang wordt aangepakt en het gebouw wordt aangepast aan de eisen van het vernieuwde onderwijsaanbod op b/k, mavo en mavo/havo. De school krijgt een duidelijke indeling en er komen rustige studieplekken en een gezellige verblijfsruimte voor leerlingen. Voorop staat dat het voor iedereen een prettige omgeving wordt om te leren en te werken.

Lees hier meer >>


Geslaagde open dagen Minkema CollegeHet Minkema College in Woerden kijkt terug op geslaagde Open Dagen. Zowel de Open Avond op de Steinhagenseweg  (beroepsgerichte opleiding: b/k en mavo/havo) op donderdag 19 januari als de Open Dag van de Minkemalaan (havo, atheneum en gymnasium) op zaterdag 21 januari trokken zeer veel bezoekers, naar schatting zo’n 20% meer dan het voorafgaande jaar. Er heerste een ontspannen en vrolijke sfeer. 

Lees hier meer >>


Stap op de Rode Loper!Maandag 23 januari 2017 was het zover. Op uitnodiging gingen klas M3d en M3e van het Minkema Stein College naar Amsterdam, naar ‘Stap op de Rode Loper!

Lees hier meer >>


Mavo 3: Werkweek LondenDe laatste schoolweek: Mavo 3 gaat op werkweek naar Londen! Vierendertig leerlingen en vier begeleidende docenten vertrekken per bus naar Calais. De bus rijdt de trein op en de trein rijdt via de Kanaaltunnel naar Dover. Onderweg wordt nog een paar keer gestopt om te eten, en in de loop van de middag arriveert de bus bij de jeugdherberg in hartje Londen.

Lees hier meer >>