Minkema College | Home

De Steinweek in de Gymzaal!Van maandag 18 tot 24 december 2017 zijn er tijdens de Steinweek allemaal verschillende sportactviteiten geweest in de gymzaal. Alle dagen stonden in het teken van bewegen en kennismaking met verschillende sporten. Er werden daarom verschillende clinics gegeven door externen. Zo werd er Free Run, Taekwondo en worstelen aangeboden. De leerlingen hebben allemaal verschillende sporten gehad en met een nieuwe uitdagende sport kennis gemaakt om mogelijk deze sport te gaan beoefenen.

Lees hier meer >>


Berlijn werkweek 2017Op zondag vertrokken we om negen uur in de ochtend met de bus naar Berlijn. De reis was boven onze verwachtingen, al maanden lang werd er over gepraat. De busreis van rond de acht uur was super gezellig. De gekste muziek stond op en er werden snel nieuwe contacten gemaakt. Drie volle dagen waren volgepland met allemaal leuke activiteiten en bezienswaardigheden. De tegenvaller was natuurlijk het opdrachtenboekje maar ook dat hoorde er zeer zeker bij!

Lees hier meer >>


Jong ontmoet oud(er) 2017Op donderdag 29 juni 2017 zal de VMBO locatie bezocht worden door ongeveer 50 senioren. Deze senioren zijn deze dag te gast bij de derde klas van de afdeling Zorg en Welzijn.

Lees hier meer >>


Wedstrijd: De WeddenschapLeerlingen uit leerjaar 1 en 2 van het VMBO van het Minkema College hebben heel enthousiast meegedaan met de wedstrijd de Weddenschap. De wedstrijd bestond uit het lezen van boeken en het schrijven op de website (met een bekende Nederlander). Er zijn maar liefst twee prijswinnaars op Stein dit schooljaar: Nancy van Oeveren uit leerjaar 2 mavo is een van de gelukkigen en heeft de 1e prijs gewonnen. Nancy heeft met de 1e prijs een cadeaukaart gewonnen voor een overnachting in een van der Valk hotel met ontbijt. Elin Maas uit leerjaar 1 mavo/havo is de andere prijswinnaar en heeft een boekenpakket in ontvangst mogen nemen.

Lees hier meer >>