Minkema College | Home

Organisatie

Het Minkema College geeft je de kans het beste uit jezelf te halen. Als je bij ons een diploma haalt, dan heb je een stevige basis voor je toekomst, zowel wat betreft studie en loopbaan als je persoonlijke ontwikkeling.

Je bent welkom!
Het Minkema College is een openbare scholengemeenschap: dé school voor Woerden en omgeving waar iedereen welkom is. We werken vanuit de overtuiging dat er ruimte is voor jou, ongeacht je levenswijze en opvattingen. Wel stellen we grenzen: er zijn duidelijke afspraken over de manier waarop we met elkaar omgaan.

Een opleiding die bij je past
We zijn trots op de kwaliteit van ons onderwijs. Het aanbod is breed. Ook voor jou hebben we een opleiding die aansluit bij je mogelijkheden. In de vele activiteiten krijg je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Of het nu gaat om sport, techniek, kunst en cultuur of taalonderwijs: bij ons kun je je kennis en vaardigheden zowel verbreden als verdiepen. We leggen de lat wel hoog. Anders gezegd: we verwachten echt wat van jou.

De toekomst is aan jou
Onze leerlingen vormen een diverse en hechte groep, waarin ook jij je thuis zult voelen. We verwachten van al onze leerlingen dat ze respectvol samenwerken met elkaar en met onze omgeving. We geven je veel mee, want we leiden je op voor de vragen en de kansen van de samenleving van morgen. Als je bij ons van school gaat, heb je meer dan voldoende bagage om in een vervolgstudie of loopbaan succesvol te zijn.

Schoolleiding
Rector: dhr. Jouko van der Mast
Plaatsvervangend rector: dhr. drs. Floris van Woudenberg
De afdelingsleiders zijn:

  • Leerjaar 1: mevr. drs. Annet van de Wouw
  • Leerjaar 2 en 3 havo en 2 atheneum: dhr. Frank den Oudsten MEL
  • Leerjaar 4 en 5 havo: mevr. Claudia Oosterveld- Vijftigschild MEL
  • Leerjaar 3 t/m 6 atheneum: dhr. Jan Kuiper
  • Leerjaar 2 t/m 6 gymnasium: mevr. drs. Marian Huijskens-van der Beek.