Minkema College | Home

Van de schoolleidingDe afgelopen weken stonden voor veel Nederlanders in het teken van de Olympische Winterspelen en de afgelopen vakantieweek konden velen van ons ook zelf de winterspelen beoefenen, hetzij in de sneeuw dan wel op het natuurijs.

Lees hier meer >>


OudergespreksavondenOmstreeks 12 maart ontvangen alle ouders een uitnodiging om zich digitaal in te schrijven voor de 10 minutengesprekken. Deze vinden plaats op woensdag 28 maart en dinsdag 3 april van 18.00 tot 21.00 uur.

Lees hier meer >>


ZiekmeldenEen ziekmelding gebeurt telefonisch door één van de ouders, op elke dag dat de leerling (nog) ziek is.

Lees hier meer >>


Rapport 2 onderbouwOp 5 februari, kort na de zgn. ‘knip’ van het schooljaar, is voor de bovenbouw rapport 1 vastgelegd in Magister. Voor de onderbouw was dat een peilmoment. Maandag 12 maart maken we opnieuw de balans op, wat resulteert in het tweede rapport voor de onderbouw.

Lees hier meer >>


Minkema live 9 maartOp vrijdag 9 maart is het eindelijk zo ver: Minkema Live 2018 zal plaatsvinden. Minkema Live is een groot spektakel dat in het teken staat van onze talentvolle leerlingen en vindt eenmaal per jaar plaats. Optredens met muziek, dans, theater, turnen en goocheltrucs komen allemaal voorbij. Een grote groep leerlingen neemt de organisatie hiervan onder zijn hoede en de laatste voorbereidingen worden deze week getroffen. Gegarandeerd een geweldige avond, dus zorg dat u erbij bent! Kaartjes zijn deze week in de pauzes te koop in de aula voor € 5,--.

Lees hier meer >>


Gezonde schoolHet jaar 2018 is reeds lekker op weg en de dagen worden alweer langer. Wij hopen uiteraard dat alle gezonde voornemens stand houden en dat een ieder een gezond en welvarend jaar mag beleven.

Lees hier meer >>


Maatschappelijke stagesHoewel de wettelijk verplichting voor de  maatschappelijke stage in het voortgezet onderwijs is komen te vervallen, blijft  het Minkema College de stage aanbieden in het onderwijsprogramma. 

Lees hier meer >>


Inloggegevens MagisterWe maken u erop attent dat u uw inloggegevens nodig heeft om in Magister de gegevens en resultaten van uw kind(eren) te volgen. Ook het intekenen voor oudergesprekken gebeurt in deze digitale omgeving. Zonder gebruikersnaam en code kunt u niet in Magister. Mocht u de inloggegevens verloren hebben, vraagt u dan z.s.m. nieuwe aan bij magister@minkema.nl

Lees hier meer >>