Minkema College | Home

OudergespreksdagenOnlangs hebben alle ouders een uitnodiging ontvangen om zich digitaal in te schrijven voor de oudergespreksdagen. Deze vinden plaats op donderdag 7 en dinsdag 12 december van 18.00 tot 21.00 uur.

Lees hier meer >>


Eerste rapport onderbouwOp 20 november zijn in Magister de gegevens vastgelegd voor het eerste rapport van de onderbouwleerlingen. Voor de bovenbouwleerlingen was dit het eerste peilmoment. 

Lees hier meer >>


Vacature vrijwilliger mediatheekWij zoeken voor de mediatheek nieuwe vrijwilligers voor de woensdagochtend, woensdagmiddag en donderdagmiddag. De vrijwilligers die op deze dagdelen werkten, verlaten ons na langdurige en zeer trouwe dienst.  De mediatheek wordt druk bezocht door diverse leerlingen en vrijwilligers zijn onmisbare hulpkrachten in de mediatheek. 

Lees hier meer >>


NemoHet woord NEMO betekent niemand, wat eigenlijk niet past bij het druk bezochte educatieve wetenschapsmuseum dat deze naam draagt. In de week van 13 november gingen alle tweedeklassers er op excursie.

Lees hier meer >>


Inloggegevens MagisterWe maken u erop attent dat u uw inloggegevens nodig heeft om in Magister de gegevens en resultaten van uw kind(eren) te volgen. Ook het intekenen voor oudergesprekken gebeurt in deze digitale omgeving. Zonder gebruikersnaam en code kunt u niet in Magister. Mocht u de inloggegevens verloren hebben, vraagt u dan z.s.m. nieuwe aan bij magister@minkema.nl

Lees hier meer >>