Minkema College | Home

Van de schoolleidingGisteren, woensdag 13 juni, was een spannende dag voor onze eindexamenleerlingen en de docenten die hen begeleiden. De 233 examenkandidaten werden gebeld met goed of minder goed bericht. Het goede bericht is natuurlijk dat zij zijn geslaagd. De leerlingen met minder goed bericht kregen te horen dat zij niet zijn geslaagd en mogelijk nog via een herkansing in het tweede tijdvak kunnen gaan slagen. De herkansers worden door hun docenten geholpen om het beste uit het tweede tijdvak te halen en alsnog te slagen. Wij wensen hun daarbij heel veel succes.

Lees hier meer >>


Project watervlo klas 2: biologisch onderzoek in het veldMaar liefst 11 tweede klassen hebben de afgelopen week - verdeeld over vier dagen - onderzoek gedaan bij boer Bert: een biologisch melkveebedrijf aan de ’s Gravensloot in Woerden. Het onderzoek bestond uit vier onderdelen: dieren en planten in de sloot, weidevogels, het boerenbedrijf, slootwater en bodem. In groepjes van vier werden in de ochtend in het veld gegevens verzameld. ’s Middags zijn die op school verwerkt op een poster. Elk groepje heeft vervolgens de poster aan de klas gepresenteerd.

Lees hier meer >>


Inloggegevens MagisterWe maken u erop attent dat u uw inloggegevens nodig heeft om in Magister de gegevens en resultaten van uw kind(eren) te volgen. Ook het intekenen voor oudergesprekken gebeurt in deze digitale omgeving. Zonder gebruikersnaam en code kunt u niet in Magister. Mocht u de inloggegevens verloren hebben, vraagt u dan z.s.m. nieuwe aan bij magister@minkema.nl

Lees hier meer >>