Minkema College | Home

Viggo en Joop 4e in finale Biologie Olympiade JuniorOp 6 en 7 juni 2018 hebben Viggo en Joop meegedaan aan de finale van de biologie olympiade junior 2018. Daarmee behoorden zij tot de tien beste havisten en tien beste vwo'ers van Nederland! Van de havisten is Viggo op de 4e plek geëindigd en van de vwo-ers is Joop 4e geworden. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

Lees hier meer >>


MaS-markt: Ontdek de stage die bij jou pastOm je voor te bereiden op de maatschappelijke stage houden we op dinsdag 5 juni de MaS-markt waar je kennis maakt met verschillende organisaties en verenigingen: bijvoorbeeld uit de sectoren zorg, welzijn, sport, groen, politiek, cultureel, religieus en goede doelen. Op de MaS-markt staan allemaal kraampjes. Stage-aanbieders uit vooral de gemeente Woerden geven informatie, beantwoorden vragen en bieden concrete stageplekken aan. Jij kunt zo ontdekken waar je interesses liggen en wat voor stages er allemaal mogelijk zijn. De markt is vooral bedoeld om je te oriënteren zodat je daarna zelf je stage kunt gaan zoeken.

Lees hier meer >>


Minkema loopt naar AmelandAfgelopen zondag is een groep van 41 personen van Holwerd naar Ameland gelopen. Daarbij waren 31 leerlingen, uit klas 1 tot en met klas 6. Klas 1ga was met 7 meiden het best vertegenwoordigd. Samen zo’n prestatie leveren schept een band. Mooi om te zien hoe iedereen met iedereen contact legt.

Lees hier meer >>