Minkema College | Home

MaS-markt: Ontdek de stage die bij jou pastOm je voor te bereiden op de maatschappelijke stage houden we op dinsdag 5 juni de MaS-markt waar je kennis maakt met verschillende organisaties en verenigingen: bijvoorbeeld uit de sectoren zorg, welzijn, sport, groen, politiek, cultureel, religieus en goede doelen. Op de MaS-markt staan allemaal kraampjes. Stage-aanbieders uit vooral de gemeente Woerden geven informatie, beantwoorden vragen en bieden concrete stageplekken aan. Jij kunt zo ontdekken waar je interesses liggen en wat voor stages er allemaal mogelijk zijn. De markt is vooral bedoeld om je te oriënteren zodat je daarna zelf je stage kunt gaan zoeken.

Lees hier meer >>


Minkema loopt naar AmelandAfgelopen zondag is een groep van 41 personen van Holwerd naar Ameland gelopen. Daarbij waren 31 leerlingen, uit klas 1 tot en met klas 6. Klas 1ga was met 7 meiden het best vertegenwoordigd. Samen zo’n prestatie leveren schept een band. Mooi om te zien hoe iedereen met iedereen contact legt.

Lees hier meer >>


Jeugdjournaal op bezoekOp 19 januari is het Jeugdjournaal op bezoek geweest bij het Minkema College om een item te maken over de actie App met bruggers[sitetree_link,id=1909]. Tijdens deze actie kunnen groep 8-leerlingen vragen stellen aan brugklassers van het Minkema College om hen zo te helpen bij hun schoolkeuze. 

Lees hier meer >>


PWS-avond havo“Het voelt toch als de laatste mijlpaal voor het examen” “In de les is het zo’n stille leerling, maar hier zag ik haar stralend vertellen over haar onderwerp” “Door mijn pws weet ik dat ik met kinderen wil werken en ga ik de pabo doen” “Initiatiefrijke, leergierige jongens!”

Lees hier meer >>