Minkema College | Home

Terugblik open dag

Aan de Minkemalaan kijken we terug op een mooie Open Dag. De belangstelling van ouders en kinderen uit groep 8 (en 7) was op 27 januari groot, warm en enthousiast.

Bijzonder druk was het in het lokaal met informatie over de pilot met chromebooks die we in 2018-2019 voortzetten. Ook audiovisuele vormgeving en wetenschap & techniek trokken een breed publiek. Maar ook het vertrouwde aanbod trok veel bekijks: van Cambridge English, de kunst- en sportklas en de talenquiz tot practica bij biologie, aardrijkskunde, natuur- en scheikunde.       

De (ruim) 200 hulpleerlingen oogstten de meeste lof. En terecht! Zij hebben zich op hun vrije zaterdag belangeloos ingezet om de Open Dag op rolletjes te laten lopen. Hun enthousiasme en inspanningen werden erg gewaardeerd. Ook krijgen we in de enquête veel complimenten voor de open, informele sfeer, de kwaliteit van ons onderwijs, het mooie en goed geoutilleerde gebouw en de strakke organisatie.

Florian Brand is op de Open Dag de winnaar geworden van het Tijdvakkenspel. Hij wint een stripboek van Asterix & Obelix.

Foto's van de open dag kun je hier bekijken.

Bekijk de terugblik