Minkema College | Home

Talentonderwijs

Ook jij hebt talent! Misschien weet je al waar je goed in bent, misschien wil je dat ontdekken. Dat kan! Het is bij ons heel gewoon dat je ook buiten de lessen om actief bent. Zo verleg je jouw grenzen en ontdek je waar je interesses liggen.

  • Talentonderwijs
    Typisch Minkema is het talentonderwijs. Naast je gewone programma volg je extra lessen. Er zijn extra kosten aan verbonden, maar die zijn de moeite waard! In de onderbouw kennen we onder andere een kunstklas en een sportklas. Maar misschien voel jij wel meer voor de Minkema Science Club of het Debatteam. En kun jij meer aan dan het ‘gewone’ lesprogramma, dan hebben we van brugklas tot examenklas diverse mogelijkheden onder de noemer Minkema eXtra.
  • Cambridge English
    Droom je van een internationale loopbaan, dan kun je ook nog denken aan de Cambridge English Masterclass. In deze talentklas volg je een opleiding waarmee je (uiteindelijk) internationaal erkende certificaten in de Engelse taal kunt behalen. Dat is bijvoorbeeld handig als je later wilt studeren aan een buitenlandse universiteit. Een goed startniveau in Engels is vereist.
  • Licht en geluid
    Het licht- en geluidteam maakt kunst- en cultuuractiviteiten voor publiek zichtbaar en hoorbaar. Heb je belangstelling voor theatertechniek, dan is dit misschien iets voor jou.